Ik bied je een plek waar je je vrij voelt, jezelf kunt zijn, waar je bent wie je bent…

Iets over mijzelf

Op vrij jonge leeftijd begon ik enthousiast met het beoefenen van verschillende yogastijlen zoals Hatha en Iyengaryoga.

Toen ik een aantal jaren geleden in aanraking kwam met Yinyoga was mijn interesse meteen gewekt. De houdingen brachten mij instant rust, stilte en een diep gevoel van ontspanning. Daar wilde ik graag meer van weten en besloot in eerste instantie voor mijn eigen ontwikkeling, de opleiding tot Yinyogadocent te gaan volgen bij Bivag New Health Centre in Sneek.

Toen ik de opleiding had afgerond voelde ik dat ik mijn opgedane kennis niet alleen voor mijzelf wilde houden maar deze graag wilde gaan delen met andere geinteresseerden.

Inmiddels heeft dit geresulteerd in het geven van toegankelijke Yinyogalessen voor iedereen op mijn geliefde eiland Terschelling ,waar ik woon en werk.

In mijn lessen hoop ik een sfeer van rust en veiligheid te creeren zodat je verbinding kunt gaan voelen met wat er zich binnenin jou afspeelt. Een plek waar je je vrij voelt, jezelf kunt zijn, waar je bent wie je bent zodat je kunt ervaren wat jouw behoeftes zijn zowel tijdens de lessen als daarbuiten.

Een plek waar de wind door je hoofd waait

waar je doet waar je buik van gaat zingen

waar je droomt zoveel je kan

waar je bent wie je bent

een plek van zand, van zee, van lucht,

van aarde, van vuur

een plek waar je nooit verdwalen kunt

een plek waar de vrijheid woont

daar wil ik zijn

en als ik daarvan vertrek

neem ik die plek mee

overal waar ik nog komen ga

-Wende Snijders