Verandering en nieuwe wegen inslaan vragen moed, lef en doorzettingsvermogen

Yin en coaching- individueel

 

Als enthousiast yogabeoefenaar en Yinyogadocent heb ik aan den lijve ervaren dat het van groot belang is stil te staan bij wat er omgaat in je lichaam en geest.
Je lichaam geeft signalen af over hoe het met je gaat.
Heel vaak herkennen we deze signalen niet, simpelweg omdat we het verleerd zijn of nooit geleerd hebben te luisteren naar onszelf, naar wat ons lichaam ons wil zeggen.
Hierdoor krijgen gevoelens niet altijd de aandacht die ze eigenlijk verdienen.
Mogelijk, wanneer we forse klachten krijgen die we niet langer kunnen ontkennen gaan we aandacht schenken aan ons lijf.

 

Verandering en nieuwe wegen inslaan vragen moed, lef en doorzettingsvermogen. Ik kan je ondersteunen en begeleiden in dit proces door samen met jou op zoek te gaan naar datgene wat jou belemmert in jouw groei zodat je oude patronen kunt doorbreken en met nieuw verworven inzichten en vaardigheden weer vol vertrouwen verder kunt.

 

De sessies bestaan onder meer uit het verrichten van verschillende Yinyogahoudingen waarbij ook gebruik wordt gemaakt van eenvoudige maar krachtige mindfulness, adem en meditatietechnieken.

 

Voorafgaand aan de eerste sessie starten we met een gesprek waarin ik je zal vragen waar je tegen aanloopt en wat je wensen zijn. Van daaruit ontstaat een persoonlijke aanpak die aansluit op jouw behoeftes van dat moment.